Spinachia spinachia (Linnaeus, 1758)
1926
Zeestekelbaars
Spinachia spinachia (Linnaeus, 1758.) (nr. 35554)
Herkomst: onbekend
Verspreiding: kustwateren van Noordwest-Europa

Verwant aan zeepaardjes. Het mannetje maakt een nest in wiervelden voor de kust. Na het leggen van de eieren sterft het vrouwtje.

Sea stickleback
Spinachia spinachia (no. 35554)
Provenance:unknown
Distribution: Coastal waters of NW Europe

Related to seahorses. The male makes a nest in patches of weed near the coast. ...
35516
Spinachia spinachia (Linnaeus, 1758)

Zeestekelbaars

vloeistofpreparaat
Museon-Omniversum
CC BY 4.0 LEGAL CODE / Attribution 4.0 InternationalJe bent vrij om de afbeelding te delen en te bewerken, onder de voorwaarde van naamsvermelding: Collectie Museon-Omniversum
Uitgebreide informatie